Cursus Bijbelse feesten

16 april 2008 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Tijdens een tweetal samenkomsten in het Zendings-Diaconessenhuis zal Joël Berkowitz de diepe functie van de Bijbelse feesten uitleggen.

De Bijbelse feesten staan in de Thora, ook wel de eerste vijf boeken van Mozes genoemd. Joël Berkowitz, een Messiasbelijdende Jood, legt uit dat deze feesten ook nú nog een heel belangrijke rol in het leven van mensen kunnen vervullen.

Antien Ninaber, die deze cursus mede organiseert licht toe: “God heeft deze feesten aan de mensen gegeven. En dat is niet zomaar iets! Ze zijn een verrijking van je leven. Als je de cyclus en onderlinge samenhang van de Bijbelse feesten bekijkt, dan snap je hoe mooi en bijzonder ze zijn.” Tijdens de cursus is daarom ook aandacht voor deze feesten in het licht van het nieuwe testament.

De cursus vindt plaats op dinsdag 22 en donderdag 24 april van 19.30 tot 21.30 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in het Zendings-Diaconessenhuis, aan de Jan van Zutphenweg 4 in Amerongen. De kosten van deze cursus bestaan uit een onkostenvergoeding van € 6,- per samenkomst en een vrijwillige bijdrage voor Joël Berkowitz. Vader Ariel Berkowitz gaf eerder dit jaar een cursus over de Bijbelse feesten bij de Zendings-Diaconessen. Deze cursus is daar een vervolg op, maar nieuwe cursisten zijn ook van harte welkom. Meer informatie op www.zdh.nl, of via telefoonnummer (0343) 45 95 95.

advertentie
advertentie