Bestuurswisseling Dorp en Natuur

10 april 2008 om 00:00 Nieuws

LEERSUM/AMERONGEN - De Vereniging voor Dorp en Natuur Amerongen-Leersum heeft op haar onlangs gehouden algemene ledenvergadering een nieuw bestuurslid gekozen. De heer R.F.J.J. Munsters uit Amerongen zal de heer A.M. van Harten opvolgen als voorzitter.

De heer René Munsters heeft in Velp de Hogere Bosbouw en Cultuurtechnische school bezocht. Na de opleiding Bos- en Natuurbeheer heeft hij de rentmeesteropleiding gevolgd. Momenteel is hij directeur van Veldwerk Nederland te Apeldoorn, het kenniscentrum voor natuureducatie. Hij heeft dus een zeer groene achtergrond. De vereniging is blij dat hij het bestuur van Dorp en Natuur wil komen versterken.

Na het aftreden van de heer A.M. van Harten als voorzitter heeft de vergadering hem benoemd tot Erelid van de Vereniging, als blijk van waardering voor het vele werk dat hij voor de vereniging heeft gedaan. Vooral het harmonieus bijeen houden en stimuleren van alle diverse groeperingen binnen de Vereniging is de grote verdienste van de heer Ton van Harten.

Het bestuur van de Vereniging voor Dorp en Natuur Amerongen-Leersum is als volgt samengesteld:

R.F.J.J. Munsters, voorzitter

Mw. W.G. Vrij-Standhardt, vice-voorzitter

M. Stratenus, secretaris

A. van Dijk, penningmeester

B.P. Rooseboom, alg. bestuurslid

Mw. J. Dalmeijer-Benink, alg. bestuurslid

Mw. M. Flikkema, alg. bestuurslid

J.van Prooijen, alg. bestuurslid

advertentie
advertentie