Op jacht naar de vos

10 april 2008 om 00:00 Nieuws

DOORN - Zaterdag 26 april om uur organiseert Scouting Thorheim samen met de Oranjevereniging Doorn een ‘Vossenjacht’ in Doorn Alle kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud kunnen meedoen. Vanaf 14.00 uur kunnen kinderen zich inschrijven op het Kerkplein, de ‘jacht’ duurt tot 16.00 uur.

Vossenjacht

Vossenjacht is een scoutingspel waarbij de deelnemende kinderen op zoek moeten naar de ‘vossen’. De ‘vossen’ zijn 7 figuren die verkleed door dorpskern Doorn heen lopen. Hun uitdossing kan variëren van zakenman tot buitenaardswezen. Er zullen ook ‘vossen’ bij zijn die een stuk moeilijker te herkennen zijn. De opdracht van het spel is de ‘vossen’ zo snel mogelijk te vinden. Na afloop van het spel krijgen de deelnemende kinderen een kleinigheidje. De leden van Scouting Thorheim zullen ook deelnemen aan de ‘vossenjacht’.

Scouting Thorheim

Scouting Thorheim uit Doorn stelt zich zelf als doel kinderen vanaf 5 jaar een plezierige vrijetijdsbesteding te bieden. Centraal hierbij staat de ontwikkeling van de eigen verantwoordelijkheid van het kind. Elke leeftijd vereist zijn eigen aanpak, daarom kent Scouting speltakken ingedeeld naar leeftijd. De jongste speltak zijn de Bevers (5-7jaar), daarna volgen de Welpen (7-10jaar) en de Scouts (10-14jaar). De speltakken hebben elke zaterdag opkomst. Scouting Thorheim wil doormiddel van de ‘vossenjacht’ laten zien dat er elke week wat vrolijks, spannends of avontuurlijks te beleven valt. Kinderen mogen vrijblijvend een keer komen kijken bij één van de opkomsten op Scouting Thorheim. Voor meer informatie, stuur een e-mail naar Groep@thorheim.nl of bekijk de website: www.thorheim.nl.

advertentie
advertentie