Woudenberg wint Heuvelrugtoernooi

27 maart 2008 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Het door damclub ADC georganiseerde Heuvelrugtoernooi is gewonnen door damvereniging DAWO Woudenberg. Damclub ADC eindigde met een gelijk aantal punten, nl.9, maar de overwinning van Woudenberg op het 1e bord gaf de doorslag wie eerste werd.

Zo werd ook VDC Veenendaal 3e met 7 punten evenals Austerlitz, maar ook hier gaf de uitslag aan bord 1 de doorslag. Woudenberg speelt voor de zomer nog om de Supercub met de winnaars van andere gehouden toernooien in de provincie Utrecht.

Er gaven dus 4 achttallen acte de presence in restaurant Buitenlust te Amerongen, waarbij de wedstrijdleiding in deskundige handen was van Harry de Waard. Arie van der Grift van damclub ADC kreeg een fles wijn voor de mooiste partij van de avond.

De individuele resultaten van de ADC-spelers waren:

J.Maertzendorff-C.v.Setten(Woudenberg) 0-2; A.v.d.Grift-M.Monteba(Veenendaal) 1-1; E.Wiggemansen-J.Dijkhorst(Austerlitz) 1-1; J.v.Laar-J.v.Walsem(Woudenberg) 0-2; W.Putman-F.de Fauw(Venendaal) 2-0; E.v.Grondelle-W.Knevel(Austerlitz) 2-0; B.Boer-L.v.d.Burgt(Woudenberg) 1-1 en W.J.v.Stempvoort-H.Goes(Venendaal) 2-0.

ADC is nu bezig met het 36e nederlaagtoernooi op de dinsdagavonden in restaurant Buitenlust te Amerongen, waar u als belangstellende van harte welkom bent vanaf 19.45 uur. Inlichtingen ADC bij M.Remans,tel.(0343) 454469.

advertentie
advertentie