EMM ‘In The Spotlights’ in de Binder

20 maart 2008 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Zaterdag 22 maart geeft muziekverenging EMM haar voorjaarsconcert in de Binder. Dit jaar is het thema ‘In the spotlights”. Alle geledingen, Harmonie, MPC, en majorettes van schuiven solisten naar voren om ‘in the spotlights’ hun muzikale kunnen te tonen. De optredens van zowel het Klein orkest, de harmonie, MPC en majorettes lopen zoveel mogelijk in elkaar over, waardoor een mooi afwisselend programma ontstaat. Met een grote variëteit aan muzieksoorten.

De muziek is heel herkenbaar, bekende tunes van TV en film passeren de revue waarbij steeds 1 of meerdere solisten naar voren komen. Ook zitten er verrassende elementen in, met onder een bijzonders slagwerkshow met oliedrums door de MPC en een bijzondere combinatie van harmonie met de bekende violiste Anastasia Koslova. Al met al een concert dat weer anders is als anders en waarbij EMM laat zien dat een harmonievereniging veel meer kan dan marsmuziek blazen en slaan. Maar dat ze vele kanten van lichte en moderne muziek kunnen laten horen.

Het concert wordt gegeven in de sportzaal van de Binder, Aanvang 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur. De toegang is gratis.

advertentie
advertentie