Alzheimer Café Heuvelrug

20 maart 2008 om 00:00 Nieuws

DOORN - Dinsdagmiddag 25 maart 2008 is het Alzheimer Café Heuvelrug weer open. Een Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden en mantelzorgers. Ook zijn vrienden, hulpverleners en vrijwilligers van harte welkom. Er is een tafel met voorlichtingsmateriaal aanwezig.

I.v.m. met het Boekenweekthema "Van oude menschen....De derde leeftijd en de letteren" zal deze middag in samenwerking met de bibliotheek Doorn zijn in de Cantina van het Cultuurhuis, Kerkplein 2 te Doorn. De middag is van 14.30 - 16.45 uur. Men hoeft zich niet van tevoren aan te melden, de toegang en koffie/thee zijn gratis.

Het thema van deze middag is: "Vergeetachtig? of dement?" Wat is het verschil? Hoe kun je dat herkennen? Wat zijn de eerste verschijnselen van dementie? Meneer Postma, Alzheimer Nederland, zal hierover uitleg geven. Voor informatie of vragen over het Alzheimer Café kunt u contact opnemen met het secretariaat van de St. Alzheimer Nederland, afd. Zeist en Omstreken, Mw.A.T.Melkert-Oosting, tel.030-6562977.

advertentie
advertentie