Garage Melissen eerste kampioen

28 februari 2008 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Het eerste jaar van de zaalvoetbalcompetitie in Leersum zit erop.Vrijdagavond was de bekeruitreiking, die mogelijk gemaakt werd door Diervoederij van Cooten uit Leersum. Ongeslagen is het team van Garage Melissen, dat volgend jaar gesponsord wordt door Hoefsmederij Ron Knoop, kampioen geworden.

De competitie in Leersum is dit jaar gestart met veel teams die de jaren ervoor competitie in Amerongen speelden. Drie teams kwamen daar uit de Hoofdklasse, waaronder de kampioen van 2006/ 2007 daar Topparken. Dit team was dus ook in Leersum favoriet. Toch was het team van Melissen ze in de competitie twee keer de baas.

De eerste confrontatie eindigde in 6-5 en de tweede wedstrijd, die beslissend was voor het kampioenschap werd door Melissen met 9-3 gewonnen. Ook in de twee toernooien, die in de Binder gehouden werden dit jaar, om ook voor volgend jaar weer nieuwe teams geïnteresseerd te krijgen, was het team van Melissen de sterkste gebleken.

Het team van Melissen bestaat uit teamcaptain Gijs Oonk, Enne Jan Wierda, Nathan Hol, Maxime de Ridder, Mike Rutten, Teus Nieboer, Bennie van de Pavert, Marco van Engelenburg, Mark de Hartogh , Masato Hayashi en Jason Nahumury. Wie volgend jaar kans maken op de titel wil maken kan zich aanmelden bij Yvonne van de Bos, wedstrijdsecretaris( 06 22506521).

advertentie
advertentie