Grote pret voor de kleintjes

28 februari 2008 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Stichting Cursusproject Amerongen viert haar 35 jarig bestaan. Meerdere jubileum evenementen staan op het programma, bestemd voor de allerjongsten tot aan de echte senioren. Op deze natte dinsdag kwam de jeugd als eerste aan de beurt. Circus-groep “ Poeha” voerde een levendig kindercircus op in sporthal De Ploeg te Amerongen. Meer dan 150 kinderen vermaakten zich kostelijk.

Afwisselend en vooral humoristisch was het optreden van Poeha, circusgroep uit Arnhem. Het was een welkom uitje voor de kinderen die niet op krokusvakantie gingen. In de linkerhoek van zaal De Ploeg was een kleurrijk circus-decor opgezet, behangen met talloze attributen voor clowns en jongleurs. De twee boomlange komedianten maakten goeie grappen en lieten de kinderen uit het publiek assisteren en rollen spelen. Een enkele keer werden ook ouders erbij betrokken en voor het lapje gehouden- tot grote pret van de kleintjes.

Ruim anderhalf uur duurde het circus-vermaak, geen minuut te lang voor de ademloze jeugd. Voorzitter van het Cursusproject, Hans Kray, noemde het een ,,geslaagde dag”.

advertentie
advertentie