SVMM voor Ronald Mac Donald

31 januari 2008 om 00:00 Nieuws

MAARN - Begin november sloot het eerste elftal van SVMM een weddenschap met elkaar af over de eerstvolgende drie competitiewedstrijden. Alle spelers, leiders, verzorgers en de trainer deden € 10,- in de pot. Als SVMM 1 er in zou slagen om in de 3 wedstrijden 7 punten of meer te halen, dan zou het bedrag van € 250,- besteed worden aan een leuke teamactiviteit. Wanneer het echter niet zou lukken zou het geld gedoneerd worden aan een goed doel.

Aangezien de eerste wedstrijd tegen Bunnik al verloren ging, werd het Ronald Mac Donald Huis in Utrecht bij het Wilhelmina Kinderziekenhuis uitgekozen als het goede doel. In het Ronald Mac Donald Huis kunnen ouders en broertjes en zusjes van ernstig zieke kinderen die in het WKZ liggen overnachten. In een huiselijke en gezellige sfeer kunnen daar ongeveer 25 gezinnen worden opgevangen voor korte of langere tijd.

Een afvaardiging van het eerste elftal is onlangs de cheque gaan overhandigen aan de huismanager van het Ronald Mac Donald Huis in Utrecht. Zij vond het een erg leuk initiatief en gaf aan dat ze erg dankbaar was en dat stichtingen als het Ronald Mac Donald Kinderfonds het moeten hebben van dit soort kleinschalige projecten om het hoofd boven water te kunnen houden.

advertentie
advertentie