Nieuwe aanwinst binnen advocatuur

24 januari 2008 om 00:00 Nieuws

Advocatenkantoor DuuP is gelegen in Doorn en uniek gesitueerd op een centrale plek op de Utrechtse Heuvelrug. Zij richt zich in het bijzonder op grotere MKB-bedrijven en onderscheidt zich in een deskundige, praktische en betrokken aanpak van arbeidsrechtelijke vraagstukken.

DOORN - Mr. Marion Düpper is eind vorig jaar gestart met advocatenkantoor DuuP, een nichekantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht.

Arbeidsrechtelijke problematiek raakt aan wezenlijke belangen van werkgevers en werknemers. Arbeidsrecht verandert continue. Actuele kennis is noodzakelijk. Samenwerking met een ervaren arbeidsrechtspecialist is daarom essentieel.

Beperkte omvang

De beperkte omvang geeft Advocatenkantoor DuuP de mogelijkheid haar cliënten deskundig, praktisch en betrokken bij te staan bij juridische procedures en advisering om zodoende een oplossing te bieden die het best bij het betrokken bedrijf past met als inzet het voorkomen van langdurige (kostbare) procedures.

,,Veel kantoren doen arbeidsrecht erbij” : aldus Marion Düpper van Advocatenkantoor DuuP. ,,Wij doen niets anders, omdat wij het leuk vinden en omdat we er goed in zijn. U kent misschien het gevoel wel dat u met een juridische vraag van het kastje naar de muur wordt gestuurd of dat u na afloop zegt, als ik dit geweten had dan had ik voor een andere aanpak gekozen. Bij Advocatenkantoor DuuP kan de cliënt rekenen op een deskundig advocaat met een pro-actieve houding die meedenkt. Het gebeurt maar al te vaak dat mensen de juridische adviezen ervaren als ondoorzichtig en wat kan ik ermee. Advocatenkantoor DuuP zal echter de adviezen doorvertalen naar de bedrijfspraktijk.”

Luisteren

,,Inzicht in en gevoel krijgen voor het arbeidsrechtelijke probleem begint met luisteren naar de cliënt en betrokken zijn bij wat er speelt”, volgens Düpper. ,,De cliënten van Advocatenkantoor DuuP kunnen dus rekenen op een verfrissende en onconventionele benadering van juridische vragen.”

Advocatenkantoor DuuP wil gezien worden als een kantoor waar de cliënt zeer tevreden mee heeft gewerkt door een unieke combinatie van persoonlijke stijl en deskundigheid. Op die manier wil Advocatenkantoor DuuP uitgroeien tot een van de meest gewaardeerde nichekantoren op het gebied van arbeidsrecht in de regio.

Advocatenkantoor DuuP is te bereiken op telefoonnummer 0343-511536.

advertentie
advertentie