Vossen volop in de schijnwerpers

17 januari 2008 om 00:00 Nieuws

Voor de organisatie tekenen Maarn Maarsbergen Natuurlijk en Bibliotheek Maarn.

MAARN/MAARSBERGEN - In de bibliotheek wordt een waar vossenproject gehouden.

Op verzoek van een aantal kinderen is voor het jaarlijkse project gekozen voor de vos.

Er is ook een wedstrijd aan verbonden onder het motto: Wie knutselt de mooiste vos? Welke groep maakt het beste werkstuk over vossen? Wie schrijft een spannend verhaal over de vos? Alle individuele en groepswerkstukken moeten voor 24 januari 2008 ingeleverd worden bij de bibliotheek. Een deskundige jury beoordeelt alle ingeleverde werkstukken. ( twee categorieën: onderbouw en bovenbouw ).

Tentoonstelling

Alle werkstukken worden in de bibliotheek tentoongesteld. En natuurlijk komt er in de maand januari een speciale tafel in de bibliotheek met boeken over vossen.

Ook handig om informatie voor je werkstuk te verzamelen.

Jim van Notten vertelt in de bibliotheek over vossen. Sommige kinderen kennen meneer Van Notten misschien nog van enkele jaren geleden, toen hij een rondleiding gaf over zijn landgoed en vertelde over herten en reeën.

Winnaars

Na afloop worden de prijswinnaars van de wedstrijd bekend gemaakt. Kom dus op donderdag 24 januari 2008 om 16.00 uur naar de bibliotheek voor een spannende en leerzame middag over vossen.

Inlichtingen in de Maarnse bibliotheek of bij Jeltje Bijleveld van Maarn Maarsbergen Natuurlijk (telefoon 442203). Regiobibliotheek Z-O-U-T Locatie Maarn.

advertentie
advertentie