Hemur Enge houdt de spanning erin

17 januari 2008 om 00:00 Nieuws

Zelfs een strafworp was niet aan de ploeg besteed. Een schot zette de 4-1 op de borden. Hierna was het de beurt aan de gasten. Binnen vier minuten werd drie keer de korf gevonden met een afstandsschot. Hierdoor was de wedstrijd weer in evenwicht. Wederom vanaf de strafworpstip wist de ploeg uit Duiven te scoren. Meen een schot en een wegtrekbal bracht Hemur Enge voor het eerst op voorpsrong. Op slag van rust zorgde Duko met een doorloopbal voor de gelijkmaker. De tweede helft ging gelijk op maar na de 10-10 ging de ploeg door. Voor het eerst in de tweede helft kwam Duko op voorsprong.

AMERONGEN – Hemur Enge heeft aan de uitwedstrijd bij Duko een welverdiend punt overgehouden. Hemur Enge had aan het begin het beste van het spel, maar Duko scoorde van afstand de score. De Amerongers verzuimden keer op keer korte kansen onder de korf te missen.

Nu was het Hemur Enge dat binnen de minuut gelijk maakte en daarna de voorsprong pakte. Met nog één minuut op de klok leek de winst binnen handbereik. Maar aangezien de wedstrijd een tijd had stilgelegen vanwege verschillende blessures was er toch nog zo’n vijf minuten wedstrijd te gaan. In deze blessuretijd leek Duko de wedstrijd alsnog om te draaien. Eerst werd vanaf de strafworpstip gelijk gemaakt. Niet veel later leek de ploeg twee punten te pakken door een vrije bal vakkundig tot doelpunt te promoveren. Hemur Enge mocht de bal nog uitnemen en schoot gelijk. Tot vreugde van de Amerongse bank en de meegekomen supporters vloog de bal erin. Volgende week brengt Hemur Enge een bezoek aan De Corvers. Doelpunten: Wim-Martijn Hilligehekken 5, Linda Nell 3, Koen Volmer, 3, René Nell 1, Kim van Lienden 1.