Musical en theater bij RADIO 90FM

17 januari 2008 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Vanaf maandag 7 januari 2008 is het programma Musical Time iedere week tussen 17.00 en 19.00 uur te beluisteren bij RADIO 90FM. Musical Time is een programma voor musical- en theaterliefhebbers. In het programma komen oude en nieuwe musicals en theatershows voorbij. Er wordt muziek gedraaid uit diverse musicals en theatershows en deze worden afgewisseld met nieuwtjes uit de theaterwereld. Bijna wekelijks gesprekken en interviews met mensen uit de theaterwereld: acteurs, musici, kostuumontwerpers, regisseurs, journalisten en anderen die allemaal te maken hebben en geïnteresseerd zijn in musicals en theatershows.

Regelmatig zijn er gasten in de studio om over hun werk binnen de theaterwereld te praten en hun muziekkeuze te draaien. Er is maandelijks een column van Pien van Lambaart, met de laatste nieuwtjes op theatergebied. Niet alleen musical uit Nederland komen aan bod: ook musicals en theatershows uit Londen, New York en Duitsland.

Het doel van Musical Time is het publiek op de hoogte te houden van wat er zoal in de theaters te zien is, niet alleen in onze regio maar ook daarbuiten. Verder is het doel het publiek nader kennis te laten maken met musicals. Ook wordt er aandacht besteed aan theatervoorstellingen en concerten in de regio. Het programma wordt samengesteld en gepresenteerd door Ester Dijkema. De techniek wordt verzorgd door Jean Pierre Frison die ook af en toe reportages maakt. RADIO 90FM is te ontvangen in de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede op de verschillende kabelfrequenties van de lokale radio en in de ether op FM 91.7 Mhz. De zender is ook op internet te ontvangen op www.radio90fm.nl.

advertentie
advertentie