Tien voor Bob van Doorn

16 januari 2008 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Foto van der Breggen met Erwin en Marja Lam uit Woudenberg hadden het niet makkelijk om een winnaar te kiezen. Het thema was close-up en Erwin vertelde dat het foto bewerken een aanvulling dient te zijn op het geheel en het niveau van de 21 leden behoorlijk dicht bij elkaar ligt. ``Een hard gekookt ei ziet er op de foto niet smakelijk uit`` aldus de jury, ``het had iets smeuïger gemoeten``. De mascara op een oog dient, wanneer je op het hoogste niveau fotografeert, zeer mooi te zijn opgebracht en zo was het oordeel hard maar rechtvaardig.

Jan Nieuwenhuizen won de ledenprijs met maar liefst 45 punten. Bob van Doorn uit Leersum is een zeer goede no. 1 want de vakjury deelde voor het eerst in het bestaan van Flits een hele 10 uit voor techniek…..klasse! Een 7 voor de presentatie en een 9 voor de creativiteit. In totaal 26 punten. Annette Klein Woltering kreeg 25 punten en werd ook 2e met 30 punten bij de leden telling. Marianne van den Hoek uit Scherpenzeel werd 3e . Bob kreeg als opmerking toegevoegd dat zijn foto zo als beurs poster van 7 bij 5 meter opgehangen kon worden, Erwin was zeer onder de indruk want echt alles was goed!

Voor alle foto`s van deze wedstrijd kan men terecht op de totaal vernieuwde website van de fotokring. www.fotokringflits.nl.

advertentie
advertentie