Themaworkshop ter ondersteuning van sportverenigingen

3 november 2007 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG/DRIEBERGEN - Sportservice Midden Nederland organiseert in november en december 2007 op verschillende locaties in de provincie Utrecht diverse themaworkshops op het gebied van verenigingsondersteuning. Op 8 november staat de workshop Succesvol Vrijwilligersbeleid op de kalender. Sportverenigingen uit de regio kunnen zich gratis aanmelden voor deze interactieve avond bij Healthcenter Hoenderdaal op de Hoendersteeg 7. Op de avond brengt een docent kennis over het actief betrokken houden van leden bij het vervullen van alle vrijwilligerstaken. “Een leerzame thema-avond voor verenigingen die hun vrijwilligersbeleid willen verbeteren”, aldus projectleider Erik Tolboom.

Sportservice Midden Nederland organiseert naast de workshop Vrijwilligersbeleid in Driebergen nog 9 themabijeenkomsten op diverse locaties in de provincie Utrecht: Nieuwegein, Wilnis, Amersfoort, Zeist, Bunschoten, De Bilt en Breukelen. Iedere thema-avond start om 19.30 uur en eindigt rond 22.30 uur. Iedere sportvereniging uit de regio Driebergen is welkom. Enthousiaste bestuurders of commissieleden kunnen zich voor de workshop aanmelden op www.sportserviceheuvelrug.nl. Hierop staan de aanmeldvoorwaarden en meer informatie over het programma van Sportservice on Tour.

Bij vragen over Sportservice on Tour kunt kan contact opgenomen worden met Maarten Punt, projectmedewerker verenigingsondersteuning van Sportservice Midden Nederland, 030-7513845 of mpunt@sportservicemiddennederland.nl.

advertentie
advertentie