Wil Lof bij Amersfoortse Staalkaart

18 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Op uitnodiging van Galerie J&L Art neemt de Leersumse kunstenares Wil Lof dit jaar deel aan de kunstmanifestatie ‘Staalkaart’ te Amersfoort. Aan deze manifestatie, die dit jaar zijn achtste editie beleeft, doet een groot aantal kunstenaars uit Amersfoort mee, die hun ateliers voor het bezoek openstellen op zaterdag 20 en zondag 21 oktober, beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur.

In de Lieve Vrouwe toren en op het plein De Zonnehof is een uitgebreide brochure met alle deelnemers verkrijgbaar. De Zonnehof zelf is dat weekend omgedoopt tot het plein van de kunsten.

Tijdens de manifestatie Staalkaart, en in de aansluitende twee weken, toont J&L een twintigtal recente figuratieve en abstracte schilderijen. Wil Lof zal zelf in de galerie aanwezig zijn om bezoekers te begroeten en een toelichting te geven op haar werk.

De expositie bij J&L Art wordt ondersteund door openstelling van de eigen Galerie 4Lof-Art aan de Prins Bernhardlaan 1 te Leersum in de weekenden 20/21 en 27/28 oktober; zowel op zaterdag als zondag is de galerie van 11.00 tot 18.00 uur geopend. Van Lof is een groot deel van haar nieuwste figuratieve en abstracte schilderijen aanwezig

advertentie
advertentie