Voortgang bedrijventerrein vertraagd

11 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Het kon niet uitblijven dat de ondernemers met veel belangstelling uitkeken naar nieuws over twee heikele onderwerpen: het bedrijventerrein en het (nu nog) braakliggende bouwterrein tegenover de parkeerplaats van het winkelcentrum. Over het bedrijventerrein is het inmiddels alweer heel lang stil geweest vanuit de gemeente en dus gaan er verschillende verhalen circuleren. Wethouder Roy Pamboer was aanwezig op het ondernemerscafé en reageerde enigszins geschrokken, maar moest zich voor wat betreft het bedrijventerrein beperken tot de mededeling dat ,,een archeologisch onderzoek, en nog aanvullend onderzoek daaruit, de voortgang naar een bedrijventerrein aan de Bert Leendersweg een aantal maanden gaat vertragen. De gemeente is wel voornemens om dit jaar nog een stukje grond voor het bedrijventerrein te gaan aankopen.’’ Ook over de woningbouw op braakliggend terrein kon Pamboer geen uitsluitsel geven. Dat behoort echter niet tot zijn portefeuille en daarom besloot de OVL rechtstreeks contact te zullen opnemen met wethouder Waltman om dit op zijn agenda te krijgen.

LEERSUM - Tijdens het ondernemerscafé van de Ondernemers Vereniging Leersum (OVL), dat dinsdag 9 oktober ‘op locatie’ bij Albert Heijn werd gehouden, bleek wethouder Roy Pamboer geschrokken over het feit dat er verschillende verhalen over het bedrijventerrein circuleren. Tijdens dit ondernemerscafé gaf Rein van Ee, voorzitter van het comité dat de Heuvelrugdagen organiseert, een terugblik op dat evenement.

door Jan Meijer

Hoewel de Heuvelrugdagen nog niet zijn afgerond - 15 oktober is er nog het bedrijvengolftoernooi - keek Rein van Ee met een positief gevoel terug op het afgelopen evenement. ,,Het concept is goed, mits van onderaf opgezet. De ondernemers hebben zich van de goede kant laten zien,’’ concludeerde van Ee.

advertentie
advertentie