Legendarische rockers in Langbroek

11 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - Op zaterdag 13 oktober wordt voor de vijfde keer de Uriah sHeepmarket georganiseerd. Dit kleinschalige muziekfestival heeft in korte tijd een behoorlijke reputatie opgebouwd.

In het eerste jaar kon het publiek genieten van Focus. Afgelopen jaar in Apeldoorn was oud-Uriah Heep toetsenist Ken Hensley een van de optredende artiesten. Na een jaar van afwezigheid is men nu weer terug in het Dorpshuis in Langbroek.

Dit jaar treden er twee bands op. De Queen coverband We Are Not Queen en de Duitse Uriah Heep tributeband Circle of Hands. Deze laatste band heeft een setlist met echte Uriah heep klassiekers zoals Easy livin’, Gypsy en het 16 minuten durende Salisbury. Circle of Hands wordt eenmalig bijgestaan door voormalig Uriah Heep zanger John Lawton en de man die 35 jaar achter het drumstel van Uriah Heep en Ozzy Osbourne heeft gezeten, Lee Kerslake.

Mede dankzij de sponsors zal er op deze avond een cheque aan de “stichting De Nees”, van voormalig top-voetballer Johan Neeskens worden aangeboden.

Meer informatie en voorverkoop van kaarten via de website www.uriahheep-discography.com en natuurlijk kunnen er kaarten worden gekocht aan de kassa. Reserveren is wenselijk, want vol is vol. De entreeprijs bedraagt €15,00. De deuren van het dorpshuis “de Toekomst” gaan om 19.00 uur open. Het optreden van We Are Not Queen begint om 19.30 uur. Het adres van het dorpshuis is: Marijkelaan 5, 3947 MG, Langbroek.

advertentie
advertentie