Zwembad de Zwoer: Plezier en Prestatie

27 september 2007 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - in zwembad de Zwoer in Driebergen zijn op vrijdag 28 september en zaterdag 29 september twee grote festijnen.

Op vrijdagavond wordt er een disco in het grote bad georganiseerd. Het mooie hel blauw verlichte bassin leent zich uitstekend om de wekelijkse disco daar een keer te houden. Elke vrijdagavond wordt er in de Zwoer een disco gehouden voor de jeugd tot 15 jaar. De vele kinderen, veelvuldig als 'verjaardagspartijtje' aanwezig, dansen in het water van het doelgroepenbassin dat het een lieve lust is. Deze vrijdag is de nieuwe beweegbare bodem van het grote bad het danspodium. Gelijktijdig wordt er ook een 'jump-style' wedstrijd gehouden. Hiervoor wordt de serre gebruikt waar een speciaal tapijt wordt neergelegd om uitglijden te voorkomen. Restaurant de Zwoer beloont alle winnaars met een prijs die bij een volgend bezoek voor de inwendige mens zorgt.

Op zaterdagochtend wordt vanaf 06.00 uur voor de derde keer de zwemprestatietocht gehouden. Dit evenement trekt vele deelnemers die niet schrikken van 40 baantjes of meer. Men kan kiezen uit om een afstand van 1, 2, of 3 kilometer te zwemmen, De medewerkers van het zwembad organiseren dit evenement gezamenlijk met Zwemclub de Zwoer. Elke deelnemer ontvangt een certificaat met daarop de tijd, zodat de individuele progressie gemeten kan worden. Tevens worden de deelnemers door de organisatie na het volbrengen van de inspanning, verwent met een ontbijt.

advertentie
advertentie