Nieuwkomer Holleman wint

27 september 2007 om 00:00 Nieuws

In een goede en spannende partij wist Teus ter Maaten zijn partij tegen Rob Bloksma in 27 beurten te winnen. De nieuwkomer Hans Holleman speelde een goede partij tegen een slecht spelende Bertus Schuilenburg en won deze in slechts 20 beurten. Henk Hellinga speelde ook goed tegen een dramatisch slecht spelende Jan Evers, hij won in 25 beurten. Dankzij een laatste serie van 20 caramboles wist Theus Gijsbertsen van Rob Bloksma nipt te winnen. Nico Smit won in 22 beurten van Remmert van den Berg. Ab Bosch had niets in de melk te brokkelen tegen Bart Schuilenburg, die met een serie van 7 caramboles degelijk won. Kees van Burken had de grootste moeite in zijn partij tegen Joost Granzier, die er met de winst vandoor ging. Bart de Vos won zijn partij tegen Hans Holleman op een degelijke wijze.

LEERSUM - Op de tweede speelavond kwam Bart de Vos drie caramboles tekort tegen een matig spelende Bart Schuilenburg. Kees van Burken speelde een gedegen partij won van Michiel Kersloot in 30 beurten. Ook Paulus Sloots kwam drie caramboles tekort tegen een matig spelende Remmert van den Berg.

Teus ter Maaten had met twee series van 11 caramboles slechts 13 beurten nodig om Paulus Sloots verpletterend te verslaan. Jo de Ruijter en Jan Wiggemansen hielden elkaar aardig in evenwicht. In de laatste beurt kwam Jo één carambole tekort en ging Jan met de eer strijken.

advertentie
advertentie