Onderlinge competitie Damclub ADC

27 september 2007 om 00:00 Nieuws

Hans Maertzendorff bond Aart Kleinveld aan de zegekar door tweemaal schijfwinst en vervolgens een 3 om 5 slag eruit te halen. Wim van Stempvoort versloeg Bram Boer. Laatstgenoemde zag een slagzet van 4 om 5 over het hoofd, kreeg een dam tegen en werd vervolgens positioneel vastgezet. Wim Putman en Evert Wiggemansen speelden remise in een partij met wisselende kansen. Jaap van Laar en Mees van der Grift deelden de punten in een 10 om 10 stand en Henk de Groot kon een schijf voorsprong niet omzetten in winst en moest het punt delen met Evert van Grondelle.

AMERONGEN - Voor de onderlinge competitie van damclub ADC werden diverse partijen gespeeld. Arie van der Grift maakte gebruik van verkeerd slaan van Jan Derksen, nam vervolgens een 3-slag, wat de overwinning betekende.

De uitslagen: A.v.d.Grift-J.Derksen 2-0; A.Kleinveld-J.Maertzendorff 0-2; B.Boer-W.J. v.Stempvoort 0-2; E.Wiggemansen-W.Putman 1-1; J.v.Laar-M.v.d.Grift 1-1; E.v.Grondelle-H.de Groot 1-1. Dinsdagavond kunnen liefhebbers vanaf 19.45 uur terecht in restaurant Buitenlust te Amerongen om nader kennis te maken met de damsport. Inlichtingen: M.Remans, tel. 0343-454469.

advertentie
advertentie