Roy Pamboer genomineerd

27 september 2007 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Wethouder Roy Pamboer is genomineerd om Politicus van het Jaar 2007 te worden op het gebied van Toerisme en Recreatie.

Ieder jaar gaan ondernemers en journalisten verzameld in het Platform Toerisme en Recreatie op zoek naar de politicus van het jaar. Deze persoon moet zich het afgelopen jaar verdienstelijk hebben gemaakt voor de toeristisch-recreatieve sector.

Roy Pamboer is trots, verbaasd en verheugd met zijn nominatie. ,,Dit is een enorme stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan. We werken met zoveel partijen samen om er op het gebied van Recreatie en Toerisme iets moois van te maken. Dit gebeurt niet alleen met natuur- en landschappelijke organisaties binnen de gemeente, maar ook op regionaal en provinciaal niveau.”

De nominatie is toegespitst op één persoon. De wethouder benadrukt dat alle ondernemers, natuur- en landschappelijke organisaties, de gemeentelijke beleidsmedewerkers en maatschappelijke organisaties in het succes van de nominatie meedelen. De onderscheiding van de Politicus van het Jaar Toerisme en Recreatie vindt plaats tijdens de Horeca- en Toerismepoort op woensdag 3 oktober om 16.00 uur in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. Naast wethouder Roy Pamboer zijn ook Ivo Opstelten, burgemeester van Rotterdam en Annie Schreijer-Pierik, lid Tweede Kamer, genomineerd.

advertentie
advertentie