Workshop droomuitleg

18 september 2007 om 00:00 Nieuws

DOORN - Bij Navonne in Doorn start op zaterdag 29 september een tweedaagse wokshop droomuitleg. De workshop wordt gegeven door Wieneke Timmermans.

Timmermans: ,,Dromen bevatten heel veel waardevolle informatie over de dingen die op het moment van de droom in je leven spelen. De betekenis van je dromen begrijpen kan heel verhelderend zijn en je zelfs helpen de juiste keuzes voor jezelf te maken. Sommige mensen zeggen zich weinig of niets te herinneren, maar je dromen onthouden is een vaardigheid die je kunt trainen.''

Wieneke Timmermans heeft sinds een aantal jaren een eigen praktijk, genaamd Lalasa, waarin zij als coach en therapeut mensen begeleidt. Wieneke heeft zich bijna een jaar geleden in Doorn gevestigd en haar manier van werken bestaat uit een combinatie van uitgebreide studie en persoonlijke ervaringen. Ze is ervan overtuigd dat het heel belangrijk is dat je zelf (een deel van) het proces van bewustwording en heling hebt doorgemaakt voordat je iemand anders daarin goed kunt begeleiden. Haar individuele sessies en workshops zijn er dan ook op gericht een ieder zijn eigen wijsheid aan te laten boren. Daarbij maakt zij gebruik van onder andere ademwerk, regressie, droomduiding en creatieve therapie. De tweede dag van de workshop vindt plaats op 13 oktober. Informatie over de workshop krijg je bij Navonne, 0343-430030 of www.navonne.nl.

advertentie
advertentie