Groei en Bloei en Von Gimborn Arboretum organiseren natuurmarkt

11 september 2007 om 00:00 Nieuws

DOORN – De regionale afdeling van Groei & Bloei, afdeling Doorn en omgeving, organiseert in samenwerking met het Von Gimborn Arboretum aan de Velpereng 13 voor de tweede keer in successie een natuurmarkt op Er zullen op 23 september van 10.00 uur tot 17.00 uur circa 27 kramen opgesteld staan die de meest uiteenlopende activiteiten zullen laten zien.

Ook is er een fotowedstrijd georganiseerd waaraan een publieksprijs is verbonden. Bij het bestaande terras aan de ingang van het Arboretum zal een ‘horecaplein’ verrijzen waar men lekkere hapjes kan eten en crêpes worden gebakken. Tevens zal daar biologische koffie en thee worden geschonken.

De entree bedraagt 2,50 euro, kinderen tot 12 jaar gratis. Bij invulling van de onder 3 (zie onderaan foto) gekoppelde kortingsbon krijgen bezoekers 1 euro korting op de entreeprijs. De kortingsbon kan geprint worden door er met de rechtermuisknop op de klikken en de optie afbeelding afdrukken te kiezen.

In de Kaap van donderdag 13 september staat een uitgebreid interview met bestuurslid Berna Lakerveld van Groei en Bloei, afdeling Doorn.

advertentie
advertentie