Gymnastiekvereniging Larsheim

31 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

We kijken dan ook erg uit naar het komende gymnastiekseizoen: lekker turnen in de prachtige Binder. Dit alles onder begeleiding van onze 3 vaste trainers: Jacomien Pos, Gert v.d. Berg, Wicher Vaartjes en hun assistentes!

AMERONGEN - Na 2 jaar gastvrij gymmen in Amerongen en Doorn zijn we blij dat we vanaf maart weer terecht konden in Leersum. En dan ook nog in zo'n mooie sporthal! De slagroom op het toetje was wel de uitbreiding van de toestellen met de pegasus en de dubbele mini trampoline.

Alle kinderen vanaf 3 ½ jaar zijn welkom (zie onderstaand schema). De lessen beginnen weer vanaf maandag 3 september. Op vrijdag 14 september is ons startfeest.

Nieuw dit jaar: gymnastiek voor volwassenen. Iedereen vanaf 21 jaar is welkom op woensdag avond van 8 tot 9 uur. Springen m.b.v. de minitrampoline en de tumblingbaan, vogelnestje in de ringen, het kan nu allemaal weer geoefend worden. Twee proeflessen zijn gratis, dus kom gerust geheel vrijblijvend een avondje meedoen. Vanaf woensdag 5 september. De lessen worden verzorgd door Jacomien Pos, tel 451698. Bij voldoende deelname splitsen we in 2 leeftijdsgroepen.

Ontspannen bewegen: Is een activiteit voor mensen van 45+. Op maandag middag van 4 tot 5 in een zaaltje van de Johanneskerk. Onze trainer Wicher Vaartjes verzorgd deze lessen op basis van Tai-chi en Chi-gong. Het gaat om rustige oefeningen die de kwaliteit van het leven verbeteren, door de kwaliteit van het lichaam te verbeteren. Een aanrader, niet alleen voor fysiek gezonde mensen maar ook voor mensen met bijvoorbeeld reumatische of andere lichamelijke klachten.

advertentie
advertentie