160 bridgers in de Binder

27 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

's Morgens spelen alle tachtig paren dezelfde spellen. Het resultaat is een rangorde van één tot tachtig. Deze rangorde wordt s' middags in zes groepen opgedeeld. Op het einde van de dag vallen de twee beste spelers uit elke groep in de prijzen. Die bestonden dit jaar weer uit een schitterende keuze uit de bekende Sola-collectie. De beste spelers van de dag met de eerste prijs waren de dames Rijt uit Warmond. Het beste Larsheim-paar was Hanneke van Hamersveld en Riep Hollander, die voor de zesde keerde wisselbeker wonnen.

LEERSUM - Zaterdag 22 augustus hield de bridgeclub Larsheim haar jaarlijkse corsodrive voor de 22 e keer. Voor dit evenement worden bridgers uit het hele land uitgenodigd om een dag lang met elkaar de strijd aan te binden! Maar liefst 160 bridgers hadden zich aangemeld. Zo'n toernooi bestaat uit twee zittingen.

De corsodrive werd dit jaar voor het eerst gehouden in de Binder. En iedereen was het er over eens: een ideale locatie. Een prachtige aanwinst voor ons dorp. En een uitstekende service: efficiënt, behulpzaam,vriendelijke bediening en een zeer goed verzorgde lunch! Een groot compliment voor Willem en Josée Koudijs, die met hun medewerkers er mede voor hebben gezorgd dat de Larsheim-corsodrive 2007 dit jaar weer een groot succes is geworden.

advertentie
advertentie