Disney bij LTV

24 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

MAARN - Van 26 augustus tot en met 1 september worden de Rabo Jeugdclub-kampioenschappen van de LTV Maarn gehouden. Dit toernooi wordt georganiseerd door de jeugdcommissie in samenwerking met de jeugdraad. De jeugdcommissie bestaat uit 9 ouders van tennissende jeugdleden en de jeugdraad bestaat uit 8 enthousiaste jeugdleden tussen de 15 en de 18 jaar. Zij nemen een stuk van de organisatie voor hun rekening en ook het avondprogramma wordt door hun geleid.

Ieder jaar wordt er door de jeugdraad een thema bedacht. Dit jaar is het thema van de tennisweek Disney in de sneeuw. Het clubhuis en de banen worden omgetoverd in Disney-sferen.

Het is altijd een enorm gezellige tennisweek, waarvoor menig jeugdlid thuis wil blijven. Er doen dit jaar ruim 170 kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 17 mee. Niet alleen de jeugd, maar ook de ouders en grootouders weten de weg naar het tennispark te vinden. Zij kunnen naar spannende wedstrijden kijken en de super gezellige sfeer proeven die er op het park heerst. Vanaf zondag 9.30 uur breekt het sportieve geweld los. Tot en met vrijdagochtend worden alle poulewedstrijden gespeeld. Als deze wedstrijden zijn gespeeld volgen de kwart- en halve finales op vrijdag. Vanaf zaterdag 8.30 uur staan de finalepartijen gepland. Om 20.30 uur die dag is de prijsuitreiking waarbij alle meespelende jeugdleden worden verwacht.

advertentie
advertentie