Miriam Slaats bij Il Sogno

1 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Van 3 t/m 31 augustus 2007 exposeert Miriam Slaats haar nieuwste werk bij Art Options - Il Sogno in Amerongen.

In de zomer van 2006 heeft Miriam Slaats drie maanden in Toscane doorgebracht. Gedurende deze periode heeft zij zich laten inspireren door 'La dolce vita'. Het resultaat hiervan is voor het eerst bij Il Sogno te bewonderen.

In haar laatste boekje noemt Guido de Wijs Miriam Slaats een veelzijdig beeldend kunstenaar die zowel in binnen- als buitenland grote bekendheid geniet met haar schilderijen. "De kunstliefhebbers die haar reeds langere tijd volgen, zullen ongetwijfeld verrast zijn. Het recente werk van Slaats is vertrouwd, maar tegelijkertijd ook geheel nieuw. Gebleven zijn de dartelende herkenbare figuren en authentieke vormen, maar fonkelnieuw is haar kleurkeuze."

Aardse tinten als oker, bruin, grijs en ultramarijn maken dat zij in haar nieuwste werk goed met een thema als Italië uit de voeten kan. Ook de beroemde Italiaanse kunstenaar Leonardo da Vinci is voor Slaats een bron van inspiratie.

Op vrijdagavond 3 augustus vindt de feestelijke opening plaats in de galerie/boekhandel te Amerongen. Belangstellenden zijn tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom om samen met Miriam Slaats het glas te heffen.

Art Options - Il Sogno, Overstraat 22, 3958 BT Amerongen, 0343-454700, info@ilsogno.eu, www.ilsogno.eu. Open: do t/m za 13.00 - 17.00 uur.

advertentie
advertentie