Groot spandoek voor bloemencorso

25 juli 2007 om 00:00 Nieuws

,,Dat was voor ons reden om naar de Beursvloer te komen”, aldus Chris Kraan. ,,Wij doen dit soort acties voor verenigingen of andere organisaties al meer dan 40 jaar. Vaak samen met aannemersbedrijf Boswijk, zoals ook nu. Ik wist dat het benzinestation aan de Dorpsstraat in Doorn half juli leegkwam, daar kon het doek komen. Er moest alleen wel nog een steiger gebouwd worden en de gemeente moest toestemming geven.” Theo Schipper, directeur van Boswijk en ondernemer van het jaar 2006, vult aan: ,,En dat was zo handig van de Beursvloer, je had meteen alle juiste mensen bij elkaar, waaronder de gemeente, en dus konden we het heel snel regelen. En toen onze match gemaakt was, konden we helpen andere beursvloerbezoekers met elkaar in contact te brengen. Na zoveel jaar in deze regio kennen we inmiddels zoveel mensen.”

DOORN - Twee jaar geleden stond de toren van de zes eeuwen oude Michaelkerk in Leersum in de steigers en maakte Kraan reclame een enorm spandoek met de aankondiging voor het Bloemencorso erop, dat aan de steigers bevestigd werd. Kraan bewaarde het doek en nu, twee jaar later, gaf de organisatie van het Bloemencorso aan dat er behoefte was aan meer reclame op de toegangswegen naar Leersum toe.

De afgelopen week zijn de spandoeken aangepast met de foto van bloemenkoningin 2007 Chantal Goes en maandagochtend werd de steiger door Boswijk geplaatst en konden de doeken worden opgehangen. Kraan en Boswijk zetten zich met deze match belangeloos in voor het bloemencorso. ,,Je kunt als bedrijfsleven zoveel voor en met maatschappelijke organisaties doen, dat is onvoorstelbaar” zegt Chris Kraan. ,,Natuurlijk kost dit geld, maar het corso moet blijven en het is geweldig dat Leersum dit ieder jaar weer voor elkaar krijgt en geweldig hoe de organisatie onze sponsorinspanning waardeert.”

advertentie
advertentie