Honderdste abonnee voor “De Buren”

27 juni 2007 om 00:00 Nieuws

DOORN - Het was een sprong in het diepe, toen Lies en Joost Vellinga in januari 2005 met “De Buren” begonnen. Maar inmiddels voorziet de organisatie voor particuliere dienstverlening uit Doorn in een duidelijke behoefte, getuige het feit dat op 26 juni j.l. de honderdste abonnee mocht worden verwelkomd! Het gezin van Evelien Visscher, verder bestaande uit haar man Poeny Warnink, dochter Christie en twee labradors, speelde al langer met de gedachte om een abonnement te nemen en toen het vinden van goede hulp maar niet wilde lukken, hakten ze de knoop door.

,,Het is echt ideaal, mensen die gewoon al die dagelijkse zorgen in en om ons huis uit handen nemen. Die hulp is er na onze vakantie al en dan hebben we nog problemen met de computer en moet er nodig wat aan de tuin gebeuren. En gekke vragen bestaan voor “De Buren” niet, dus wie weet waar we ze nog voor gaan bellen”, lacht Evelien Visscher.

Evelien Visscher tekent als honderdste abonnee de abonnementsovereenkomst. Naast haar Poeny Warnink. Op de achtergrond Joost en Lies Vellinga van “De Buren”.

Voor nadere informatie: 0343-493.394, vraag@deburen.nu, www.deburen.nu.

advertentie
advertentie