Feestelijke straatspeeldag

21 juni 2007 om 00:00 Nieuws

DOORN - In de Notengaard in Doorn was het afgelopen woensdag feest in de straat. Tijdens deze nationale straatspeeldag was het weer zoals voorgaande jaren een drukte van veel kinderen. De straat was afgesloten van alle verkeer en hierdoor konden de kinderen vrij en vrolijk ongestoord op straat spelen. Er waren leuke spelletjes georganiseerd zoals, appelhappen, koekhappen, smaakjes proeven, waterballonnen overgooien, mozaïeken en je kon je laten schminken.

De brandweer Doorn kwam ook met een wagen en deden allerlei leuke spelletjes met de kinderen. Ook konden de kinderen in een brandweerpak met helm op de foto. De straatspeeldag is ook zeker een succes geworden door hulp van de moeders en door de gesponsorde artikelen. Albert Heijn had voor limonade, snoep en chips gezorgd. Etos had voor de geweldige bellenblaas gezorgd en Gert van Leeuwen voor blokjes kaas. Frijsteen tegels had voor materialen gezorgd zodat de kinderen konden mozaïeken.

De wel veertig kinderen van de Notengaard en omliggende straten hebben zich uitermate vermaakt en dit werd afgesloten met een ijsje. “Wij gaan dit volgend jaar uiteraard weer voor de kinderen verzorgen” zeggen de initiatiefnemers Lieselotte Boesjes en Janny Vollmuller.

advertentie
advertentie