Damesteam redt eer

11 juni 2007 om 00:00 Nieuws

Zo werd na enkele jaren als 2e geëindigd te zijn dan nu het fel begeerde kampioenschap en bijbehorende promotie binnengehaald, volgend jaar zullen de Doornse dames uitkomen in de 3e klasse.

DOORN - Enkele dagen na de afsluitende competitiebarbecue wist er toch een seniorenteam van Ludenti kampioen te worden. Het donderdag damesdubbelteam bestaande uit Lia Mayer, Anemieke van 't Hoofd, Wil van Schelt, Dagmar Schlaghecke en Jannie Garben won op de laatste speeldag met 3-1 van De Doordraaiers en bleef daarmee concurrent Griffensteyn 1 punt voor.

Voor enkele jeugdteams zit de competitie er nog niet op. Maar liefst 3 woensdagteams en 1 zaterdagteam wisten zich te plaatsen voor de vervolgschema's van de Utrechtse Kampioenschappen. In een vervolgschema proberen zij zich te plaatsen voor de Utrechtse finales die op 23 en 27 juni gespeeld worden. Komende zaterdag mogen alle 4 de teams aan de bak voor hun 1e vervolgwedstrijd, het woensdagteam van Quirijn Sack (mix 12-2) speelt uit tegen Vleuten of Groenvliet, de woensdagteams van Bram van Schaffelaar (mix 12-1), Kylan Scheepstra (jongens 10) en het zaterdagteam van Tycho Behage (jongens 14) spelen thuis, vanaf 9.00 uur gaan zij de strijd aan voor een plaats in de volgende ronde. Toeschouwers en supporters zijn van harte welkom om de Ludenti-jeugd aan te moedigen.

advertentie
advertentie