Nieuwe dirigent Andrieskerkkoor

7 juni 2007 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Na het vertrek van Willem Harold Boog heeft het Andrieskerkkoor een jaar geen vaste dirigent gehad. Dit jaar is echter opgevangen door Jan Torny, zodat de commissie op zoek kon naar een dirigent die past bij het Andrieskerkkoor

Deze dirigent denkt het koor in Jan Verhoef te hebben gevonden. Per 1 april is Jan Verhoef begonnen als de nieuwe dirigent van het Andrieskerkkoor. Afgaande op de reacties van de leden, zijn de repetities en de muziek die de leden met Jan verhoef in studeren als zeer positief ervaren. Ook geeft hij de nodige aandacht aan adem- en zang techniek.

Jan Verhoef woont in Zeewolde en is in 1963 geboren in Veenendaal. Hij is dirigent van meerdere koren en werkt tijdens concerten veel samen met o.a. Jan Lenselink, Andre van Vliet en Martin Zonneberg. Ook maakt Jan Verhoef met zijn koren regelmatig een mooie CD.

Jan Verhoef is een dirigent die met zijn koren ook in het buitenland optreed. Voor 2008 staat dan ook een reis naar Wenen en Passau gepland. De leden van het Andrieskerkkoor zijn ook in de gelegenheid hier aan deel te nemen. In 2008 bestaat het Andrieskerkkoor 45 jaar.

advertentie
advertentie