Liesbeth’s Boetiek heeft andere eigenaar

31 mei 2007 om 00:00 Nieuws

Ongeveer elf jaar geleden nam Doornenbal de toenmalige kledingzaak over van Van Arkel. Doornenbal: ,,Na een grondige verbouwing zijn we toen open gegaan. We zijn toen ook andere merken gaan voeren zoals L.T.B, Tom Tailor en Carbone. We verkopen niet alleen dameskleding al hoewel dit wel driekwart van onze winkelruimte inneemt. Maar er is ook een hoekje voor herenkleding. In de eerste jaren heb ik de zaak alleen gedraaid. Mijn moeder hielp mij met het inkopen van de kleding. Ik trouwde en wij kregen ons eerste kind. In die tijd kwam ‘tante’ Gijs Knippers mij in de zaak helpen. In 2002 kwam Betty Bresser voor twee dagen in de week bij mij werken. Ons tweede kind werd geboren in maart vorig jaar. Buiten de zaak om hebben mijn man en ik ook nog een boerderij. Dat brengt ook veel werk met zich mee en ik besloot het iets rustiger aan te gaan doen. Ik heb Betty gevraagd of zij de zaak zou willen overnemen. Ze keek me bijzonder verbaasd aan. Dat was wel het laatste waar zij aan gedacht had. Maar na alles grondig doorgepraat te hebben heeft ze uiteindelijk toch ‘ja’ gezegd.”

LEERSUM - Begin deze maand is Liesbeth’s boetiek aan de Rijksstraatweg in andere handen over gegaan. Medewerkster Betty Bresser heeft de zaak overgenomen en Liesbeth Doornenbal is nu bij haar in dienst.

door Marjan van den Dorpe

Bresser:,, Af en toe moet ik nog even wennen aan het idee dat ik nu echt eigenaar ben van deze zaak. Maar in principe is er niet echt veel veranderd. In plaats van twee dagen sta ik nu drie dagen in de winkel. Liesbeth neemt de dinsdag en woensdag voor haar rekening. Nadat ik de zaak gekocht heb, hebben we hem weer voorzien van een nieuw verfje en is de indeling wat veranderd. De naam hebben we bewust hetzelfde gehouden. Ook blijven de klantenkaarten gewoon geldig en geven we dezelfde service, zoals artikelen opzicht meenemen. Wel hebben we een leuke actie naar aanleiding van onze opening. Klanten die voor € 50,- of meer bij ons besteden krijgen een gratis make-up behandeling ter waarde van € 25,- bij Anabel Face en Body op de Woestduinlaan 41 in Doorn. Deze actie geldt nog tot en met de maand juni. In de zomer starten we weer met een andere actie.”

Buiten kleding wordt in Liesbeth’s Boetiek ook bijpassende accessoires verkocht zoals zonnebrillen, tassen en kettingen. De openingstijden zijn: dinsdag tot en met donderdag van 09.30- 12.30 uur en van 13.30 tot 17.30 uur; vrijdag van 09.30 – 12.30 uur, van 13.30 tot 18.00 uur en van 19.00 – 21.00 uur; zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Maandag is de zaak gesloten.

advertentie
advertentie