Nieuw artikel

2 april 2018 om 08:42 partnercontent

DRIEBERGEN Het in degradatienood verkerende FC Driebergen hield in de thuiswedstrijd tegen koploper Benschop lang stand, maar verloor uiteindelijk dit duel met 0-3. ,,We gingen met een ongedwongen gevoel de wedstrijd in en hebben hard gewerkt. Benschop was voor ons gewoonweg een maatje te groot en de terechte koploper. Komend weekend moeten tegen Voorwaarts de punten worden binnen gesprokkeld, anders is het over en uit", aldus teammanager Hans van Vugt. 

De Driebergenaren begonnen zonder spits Koen van  Dijk (herstellende van een hoofdwond) aan dit op voorhand ongelijke duel en wisten tot aan het rustsignaal het doel schoon te houden, wat mede te danken was aan het voortreffelijke keeperswerk van de al weken in topvorm verkerende Michel van Bruggen. Een prestatie op zich tegen dit sterke Benschop. Ruststand 0-0

Maar in het tweede deel van de wedstrijd gaf Benschop er wat gas bij, voerde het tempo op en kwam binnen twintig minuten speeltijd op een 0-3 voorsprong, waarmee de wedstrijd al vroegtijdig was gelopen. Met in de slotfase nog een schot van Paul Hofwegen op de lat, eindigde dit duel in de zaterdag derde klasse D in een enigszins voorspelbare nederlaag voor een hard werkend en zwoegend FC Driebergen. 

advertentie
advertentie