Sliedrecht 1 – SVL 1

1 april 2018 om 11:18 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 31 maart 2018.

Weer een teleurstelling, SVL verloor verdiend met 4-0 van Sliedrecht ook was de thuis wedstrijd 4-0 in het voor deel van Sliedrecht. Met deze uitslag is SVL nog vaster op de onderste plaats komen te staan. Het is haast onmogelijk om van de degradatie af te komen, maar er is nog hoop om in de na competitie behouden te blijven in de 1e klasse en daar rekenen wij zeker op. SVL speelde de eerste zeker niet slecht in de eerste helft er kwamen kansen maar zo als de vorige wedstrijden werd er weer niet gescoord. De tweede helft was Sliedrecht de betere ploeg en benutte de kansen wel.

In de 12e minuut gaf Willem Baaij een voorzet waarop Selçuk Albayrak in de handen van de keeper kopte. De 22e minuut was het weer Selçuk Albayrak die uit aangeven van Willem Baaij de bal niet achter de keeper kon schieten. Direct daarna was het Sliedrecht die een goede aanval opzette en de bal werd hard ingeschoten waarop Geert Willem Merkers het nakijken had en stond Sliedrecht op een 1-0 voorsprong. In de 28e minuut was het Alex van Eem die doorbrak maar zijn schot belande in voeten van verdediger van Sliedrecht. Voor de rust waren er nog een paar kleine kansjes voor SVL ook dat leverde geen doelpunten op, en zo ging rust in met een 1-0 voor Sliedrecht. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. De 61e minuut belande een schot van Alex van Eem op de paal. Een genomen vrije trap voor Sliedrecht in de 64e minuut werd ineens ingeschoten en kwam Sliedrecht op 2-0. Het werd zelf 3-0 voor Sliedrecht in de 72e minuut. In de 75e minuut werd Willem Baaij gewisseld en kwam Martijn Verkerk het in. Uit een aanval van SVL in 77e minuut schoot Selçuk Albayrak in het zijnet. In de 82e minuut was Martijn Verkerk dicht bij een doelpunt uit een pass wipte hij de bal over de keeper van Sliedrecht maar deze kon de bal nog net met vinger toppen over de lat werken. Maar in de 87e minuut was het Sliedrecht dat in een goed op gezette aanval Geert Willem Merkens voor de vierde maal het nakijken gaf en zo werd het de slot fase 4-0 voor Sliedrecht.

Opstelling SVL;Geert Willem Merkens, Roben Schenk , Rob van Eem, Rik van Leeuwen, Bastin Hofman, Walter Cremers, Alex van Eem, Robin Janssen, Willem Baaij (Martijn Verkerk), Selçuk Albayrak en Mitchel de Vaal.

Aankomen de zaterdag speelt SVL thuis tegen de koploper Duno aanvang 14.30 uur.