Inschrijving Jongeren Cultuurprijs gestart

25 maart 2013 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - De cultuurraad van de gemeente Utrechtse Heuvelrug organiseert voor de vierde keer de uitreiking van de Cultuurprijs Utrechtse Heuvelrug. Dit jaar wordt de prijs, € 500,-, uitgeloofd aan een getalenteerde jonge kunstenaar woonachtig in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

De Cultuurprijs Utrechtse Heuvelrug is een initiatief van de Cultuurraad, een onafhankelijk orgaan van en voor alle organisaties die willen bijdragen aan de kwaliteit van het culturele leven in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De prijs wordt jaarlijks uitgeloofd; het ene jaar in de vorm van een jongerencultuurprijs en het andere jaar als cultuurprijs voor volwassenen.

Het thema van de Cultuurprijs Utrechtse Heuvelrug 2013 is: BE smART! Jongeren vanaf 12 tot en met 21 jaar kunnen zich aanmelden om mee te dingen. Presentaties zijn welkom op in alle kunstdisciplines zoals bijvoorbeeld muziek, toneel, fotografie, schilderkunst, film en elke andere vorm van kunst. De Cultuurraad zoekt naar creatieve kandidaten die bij voorkeur ook 'smart' zijn als het gaat om het onder de aandacht brengen van hun werk.

Op de website: www.cultuurraadheuvelrug.nl. staat een beschrijving van de voorwaarden van de Cultuurprijs Utrechtse Heuvelrug 2013 alsmede het aanmeldformulier. De sluitingsdatum voor de inschrijving is 15 mei 2013.

advertentie
advertentie