Beleving terug bij de Doornse derdeklasser DEV

28 maart 2013 om 00:00 Sport

1-0 Tim Kas, 2-0 Tim Kas, 3-0 Christiaan Stuy, 3-1 HMS, 4-1 Rick Andeweg, 5-1 Rick Andeweg, 6-1 Rick Andeweg, 7-1 Christiaan Stuy

DOORN - Met de 7-1 overwinning op degradatiekandidaat nummer een HMS, toonde thuisploeg DEV aan niet alleen over scorend vermogen te bezitten, maar toonde de ploeg van trainer Michel van Aken bovenal weer beleving en een juiste wedstrijdmentaliteit. Ingrediënten die voor DEV de wedstrijd er voor ver te zoeken waren. Van meet af aan was DEV de bovenliggende partij tegen een uitermate zwak HMS dat volgend seizoen naar alle waarschijnlijkheid een klasse zal moeten acteren. Binnen 20 minuten stond de thuisploeg op een 3-0 voorsprong en was er op dat moment eigenlijk al geen vuiltje meer aan de lucht. Toch was een moment van onachtzaamheid in de Doornse formatie de aanleiding van een tegentreffer, waarna kort voor tijd Andeweg zijn ploeg naar een 4-1 voorsprong schoot. Ook na rust een oppermachtig en geconcentreerd spelend DEV dat binnen een half uur orde op zeken stelde en een een eindstand produceerde van 7-1. Hopelijk slaagt de ploeg van van Aken er in om deze lijn door te trekken in de komende belangrijke wedstrijden.