SVMM laat in matig duel wederom punten liggen

28 maart 2013 om 00:00 Sport

1-0 Robin Petersen, 1-1 Bunnik

MAARN - Thuisploeg SVMM liet in de wedstrijd tegen Bunnik wederom punten liggen. In een van beide zijden zeer matige wedstrijd kwam de ploeg van trainer Olaf Kersbergen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Kersbergen:" Alhoewel de ploeg heeft gestreden voor wat ze waard was, ben ik qua spel zeker niet tevreden. Ondanks dat we veel duels wonnen, konden we vervolgens voetballend het verschil niet maken." SVMM kwam in de 25e minuut door een afstandschot van Petersen op ietwat gelukkige wijze op een 1-0 voorsprong. Balverlies op het middenveld van Sven van Schaik in de 35e minuut betekende de inleiding van de gelijkmaker voor Bunnik, waardoor er werd gerust met een 1-1 gelijke stand. Alhoewel SVMM in de tweede helft voetballend iets beter uit de verf kwam, bleef het onder de maat en kon ook tegenstander Bunnik niet echt overtuigen. Dat betekende dat beide ploegen maar weinig kansen wisten te creëren en het spel wederzijds niet het verlangde niveau opleverde. Ondanks dat Kersbergen in het laatste kwartier een op een ging spelen, slaagde de thuisploeg er niet in om nog iets aan de stand te veranderen en deelden beide ploegen gebroederlijk de punten. Een gezien het wedstrijdbeeld terechte uitslag.