SVL laat zich verrassen door sterk spelend VVZ'49

28 maart 2013 om 00:00 Voetbal

1-0 Mark van Oudbroekhuizen, 1-1 Joel Bade, 2-1 Arend Zweistra, 2-2 Rik Sterkenburg, 2-3 Mathijs Kortland

LANGBROEK - In een wedstrijd die aantrekkelijke eerste helft kende waren het uiteindelijk de gasten uit Soest die aan het langste eind trokken. Met name in de tweede helft liet SVL het bij tijd en wijle afweten en was het VVZ dat de wedstrijd dicteerde. Nog voordat de eerste minuut verstreken was, kwam thuisploeg SVL al op een 1-0 voorsprong door een treffer van van Oudbroekhuizen. Een prachtige opsteker voor de Langbroekers. Maar 10 minuten later was de stand al weer gelijk en schoot Bade voor de Soestenaren de gelijkmaker binnen (1-1). Het antwoord van SVL volgde vijf minuten later door een treffer van Zweistra, waardoor de thuisploeg weer op voorsprong kwam. Met aan beide zijden veel tempo en goed aanvallend voetbal was het 34e minuut VVZ '49 dat via Sterkenburg weer gelijk kon trekken (2-2). In de tweede helft een beduidend minder spelend SVL, dat in de 54e minuut op een 2-3 achterstand kwam en er vervolgens ook niet meer in slaagde om daar nog verandering in aan te brengen. Gezien het verloop van de wedstrijd had een gelijkspel de krachtsverhoudingen beter weer gegeven.