Winst voor DVSA in uittreffen tegen DWSV

21 maart 2013 om 00:00 Sport

1-0 DWSV, 1-1 Enne-Jan Wierda, 1-2 Ron van Ommeren, 1-3 Ron van Ommeren

AMERONGEN - Alhoewel DVSA voor de tweede keer in twee weken tijd de volle winst wist binnen te slepen, had de einduitslag van 1-3 tegen thuisploeg DWSV vele malen hoger moeten uitvallen. De na lange tijd weer op het doel staande DVSA goalie Didier de Rooij zag zijn terugkeer op het hoogste niveau nu niet bepaald bekroond. Een foutje van de Rooij in de 8e minuut betekende de vroege 0-1 achterstand voor de ploeg van trainer Joop Vink. Maar nog geen minuut later was het DVSA aanvoerder Wierda die zijn ploeg op gelijke hoogte bracht. DVSA was veruit de betere ploeg, maar verzuimde de vele geboden kansen om te zetten in doelpunten. Treffers in de 20e en 22e minuut, beiden van de voet van Ron van Ommeren, brachten DVSA op een 1-3 voorsprong. Een voorsprong die gezien de talloze kansen gewoon hoger had moeten zijn. Ook in de tweede helft tal van kansen voor de Amerongse formatie die echter geen van allen het gewenste resultaat opleverden met als gevolg een eindstand van 1-3. Vink:" Alhoewel geen superwedstrijd hebben we gevochten en geknokt maar ontbrak het ons aan de juiste afwerking. We zijn op de goede weg naar boven!"