Cultuurraad Utrechtse Heuvelrug zoekt nieuwe leden

4 maart 2013 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - De Cultuurraad Utrechtse Heuvelrug is op zoek naar nieuwe leden. De Cultuurraad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het college over het gemeentelijk cultuurbeleid. Daarnaast organiseert de Cultuurraad themabijeenkomsten en debatten voor het culturele veld en verzorgt de uitreiking van de jaarlijkse Cultuurprijs. Zo organiseert de Cultuurraad dit jaar onder meer op 8 maart de Themabijeenkomst Be smART! over jongerencultuur en zal deze zomer de Jongerencultuurprijs worden uitgereikt. Meer informatie over deze en andere activiteiten van de Cultuurraad is te vinden op www.cultuurraadheuvelrug.nl.

De leden van de Cultuurraad voldoen aan het volgende profiel: Woonachtig in de gemeente Utrechtse Heuvelrug; betrokkenheid bij kunst en cultuur in de gemeente Utrechtse Heuvelrug; specifieke expertise en contacten op een van de deelterreinen van kunst en cultuur; bereidheid om actief te participeren in de activiteiten van de Cultuurraad, waaronder het bijwonen van vier vergaderingen per jaar; bereidheid om actief actief bij te dragen aan het organiseren van de bijeenkomsten voor het culturele veld.

Belangstellenden kunnen voor maandag 18 maart een bericht sturen aan info@cultuurraadheuvelrug.nl, bij voorkeur voorzien van een beknopte motivatie en een cv.

advertentie
advertentie