SVMM blijft steken op een gelijkspel tegen FZO

7 maart 2013 om 00:00 Sport

1-0 Mark Hamulyak, 1-1 e.d., 2-1 Sven van Schaik, 2-2 FZO

MAARN - Na lange tijd niet te hebben gespeeld, waarbij met name de weersomstandigheden roet in het eten gooiden, moest SVMM thuis genoegen nemen met slechts één punt. Alhoewel de uitslag terecht mag worden genoemd, was SVMM trainer Olaf Kersbergen niet op alle fronten even tevreden:" We maakten teveel fouten, leden teveel balverlies en waren slordig in het positiespel. Aan de andere kant is er geknokt om iedere meter en is zit het met de instelling wel goed. Jammer dat we zijn blijven steken op dit 2-2 gelijke spel." Na een moeizame start waarin FZO het betere van het spel had, was het vervolgens de thuisploeg die de regie overnam en in de 7e minuut op een 1-0 voorsprong kwam. Een ongelukkig eigen doelpunt in de 38e minuut van nestor Jacob van den Essenburg bracht FZO weer op gelijke hoogte (1-1). van Schaik zorgde vervolgens in de 42e minuut voor een 2-1 ruststand. Ook in de tweede helft twee aan elkaar gewaagde ploegen die beiden keihard knokten voor de punten, De 2-2 ( tevens eindstand) in de 60e minuut was dan ook een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen tussen beide ploegen.