Van den Berg nieuwe hoofdsponsor KCD

25 februari 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Na een jaar zonder hoofdsponsor is KCD er in geslaagd een Doorns bedrijf aan zich te verbinden. De komst van Van den Berg's Rijwielspeciaalzaak is de kroon op het werk van een prachtig jaar voor de Doornse korfballers, die eind 2012 al een nieuw clubhuis en een kunstgrasveld in gebruik mochten nemen.

Van den Berg is een begrip in Doorn. In 1937 begon de vader van de huidige eigenaar Jaap zijn zaak en die is in de loop van de jaren steeds verder uitgebreid en gespecialiseerd. Die uitbouw is onder Jaap, die eind jaren zeventig de zaak overnam, alleen maar verder gegaan. Ook de regio heeft daar baat bij gehad want Jaap is al vele jaren de organisator van de fietsvierdaagse en verder is hij door de jaren sponsor geweest van vele sportverenigingen en activiteiten. Zo mocht het sporttalent van het jaar van de gemeente Utrechtse Heuvelrug op het Sportgala ook weer een fraaie prijs van hem in ontvangst nemen.

Voor KCD is de verbintenis buitengewoon belangrijk. Gedurende vele jaren was DecoHome Wilfred Greup een uitstekende partner van de groen-witten, maar hij moest eind 2011 de relatie stoppen. Financieel was dat lastig maar KCD is buitengewoon verheugd dat er met van den Berg nu een nieuwe hoofdsponsor kan worden gepresenteerd. De verbintenis is afgesloten voor drie jaar en er is een optie om nog een zelfde periode daarna door te gaan.

Zaterdag 9 februari overhandigde Jaap van den Berg de nieuwe shirts in zijn zaak aan voorzitter Rik Bouwhuis en de spelers van het eerste team.

advertentie
advertentie