Vrijwilligers voor internetcafé gezocht

21 februari 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Internetc@fé M@x in Driebergen helpt ouderen van maandag tot en met vrijdag gedurende de ochtend en de middag in het gebruik van computer en/of tablet. Voor deze hulp is veel belangstelling en er is dan ook een stevige wachtlijst. Daarom heeft M@x dringend enkele begeleiders / vrijwilligers nodig, die het leuk vinden ouderen wegwijs te maken in de ,,informatie-wereld’’, die voor senioren vaak nog complex is. Het leidt geen twijfel dat toepassingen als e-mail, Google, Skype, internetbankieren enzovoorts ook voor ouderen van grote betekenis kunnen zijn. Het bewerken van films en foto’s is een nuttige en aangename tijdsbesteding voor senioren.

Van de vrijwilligers van M@x wordt verwacht dat zij over normale vaardigheden beschikken om met een PC of Apple of tablet om te gaan, ook ten aanzien van enkele toepassingen. Bovendien dat zij met geduld, hun kennis overdragen gedurende één of enkele dagdelen per week. Begeleiders van M@x zijn onderdeel van het vrijwilligerskorps van Woonzorgcentrum Beukenstein.

u Meer informatie via tonmonicavanruiten@ziggo.nl of door een briefje te sturen aan M@X, Beukenstein, Hoofdstraat 57, 3971KB Driebergen.

Bellen met Ton van Ruiten via tel. 0343-517574 kan ook.

advertentie
advertentie