DEV komt met name in de tweede helft tekort tegen koploper TOV

21 februari 2013 om 00:00 Sport

0-1 Ricardo van Amerongen, 1-1 Sander Hendriks, 2-1 Sander Hendriks, 3-1 Sander Lambrechts, 4-1 Tim Strik, 5-1 Sander Hendriks, 6-1 Tim Strik

DOORN - Een met name in de tweede helft zwaar onder de maat spelend DEV, kreeg een gevoelige draai om de oren van koploper TOV. In Baarn ging de ploeg van trainer Michel van Aken met maar liefst 6-1 hard onderuit. Daar zag het zeker in de eerste helft absoluut niet naar uit. Alhoewel de openingsfase voor de thuisploeg was, kreeg DEV geleidelijk aan meer vat op de wedstrijd en kwam in de 14e minuut op een verdiende 0-1 voorsprong door van Amerongen. In het resterende deel van die eerste helft was het DEV dat verreweg het beste van het spel had en TOV ver terug drong op eigen helft. De 0-1 ruststand was dan ook voor de Doornse formatie geruststellend te noemen. Maar in de tweede helft een geheel ander DEV dat zich het spel van de tegenstander liet opdringen en daarbij zelf vergat te spelen. Dat betekende dat DEV al snel tegen een 3-1 achterstand aankeek en nauwelijks nog in staat was tot enig verzet. Met veel druk en goed vleugelspel wist de thuisploeg de voorsprong snel uit te breiden en moest DEV diep door het stof. Een meer dan gevoelige zeperd voor derdeklasser DEV.