Middenmoot ZVTA Hoofdklasse blijft groot

11 februari 2013 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Afgelopen vrijdag werd de achtste speelronde in de hoofdklasse van het Amerongse zaalvoetbal gespeeld. De week ervoor werd de wedstrijd tussen OEF en Hijnekamp Kozijnen al gespeeld. OEF pakte drie belangrijke punten door de 4-3 overwinning en verkleinde daarmee het gat met de tegenstander van die avond, de nummer drie in de competitie, naar twee punten. De Amerongers plaatsten zich een week eerder al voor de halve finale van de ZVTA Beker en nu komen zij ook in de competitie steeds meer op een plek waar zij thuis horen.

De uitslag van Verbakel Internet & Reclame tegen De Koning van Denemarken was vrijdagavond het meest opvallend. Er vielen maar liefst 17 doelpunten in dit duel. Verbakel trok met 10-7 aan het langste eind en blijft daarmee ongeslagen medekoploper. De andere koploper, Brasserie de Holle Boom, won met 2-0. Een degelijke wedstrijd, waarin de recordkampioen niets weg gaf aan TMF Fiscaal Advies. TMF blijft hiermee onderaan staan en komt in een steeds benauwender situatie.

De laatste wedstrijd van de avond had een verrassende winnaar. Vorige week won Camorra CF/Hato.nl in de beker nog afgetekend met 8-1 van View2Me, maar een week later was het View2Me die de drie punten pakte in de competitie: 5-1. Daardoor wisselen deze twee teams van positie en komt Camorra nu onder de degradatiestreep te staan. Alles is echter nog mogelijk, want het verschil onderin de hoofdklasse is minimaal. Op www.zvta.nl zijn alle statistieken en uitslagen van de hoofdklasse, eerste en tweede klasse terug te vinden.

advertentie
advertentie