Opmerkelijke uitbreiding van therapiecentrum

5 februari 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Toen Heidi Breevoort vorig jaar maart haar nieuwe therapiecentrum aan de Van Wassenaerstraat 2A opende, kondigde zij reeds aan dat het een multidisciplinair centrum moest worden met meerdere praktijken waarbij samengewerkt zou kunnen worden volgens een duidelijke visie. Die ambitie is inmiddels werkelijkheid geworden. Vier verschillende praktijken zijn in het fraai ingerichte gebouw ondergebracht met zorgverleners die ieder met hun eigen specialiteit behandelingen volgens de laatste richtlijnen uitvoeren. Het centrum is dankzij deze samenwerking een opvallende zorgvoorziening middenin het Driebergse dorpshart.

Volgens Breevoort krijgt de samenwerking in het centrum steeds meer vorm. ,,Het is erg gunstig dat de lijnen kort zijn'', zegt ze. ,,We hebben echt het gevoel dat we gezamenlijk de hulpvragen die er zijn op adequate wijze en met veel kwaliteit van een antwoord voorzien. Bovendien ervaren de bezoekers de sfeer hier als erg prettig, dat blijkt vaak al duidelijk in de wachtruimte. Het heeft waarschijnlijk te maken met het dorpskarakter van onze voorziening, dat is wel iets waarmee wij ons onderscheiden.''

De verschillende praktijken van het therapiecentrum kan men daar keurig gerubriceerd aanklikken. De site is te vinden op: www.praktijkdriebergen.nl.

Lees het hele artikel in de StichtseCourant.nl/NieuwsbladDeKaap.nl van vandaag.

advertentie
advertentie