Bloemschik demonstratie door Peter van Bussel

1 februari 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Bekend bloembinder-arrangeur Peter Bussel geeft op donderdagavond 14 februari een bloemschikdemonstratie bij Groei&Bloei Driebergen. Hij heeft onder meer meegewerkt aan diverse bloemversieringen in binnen- en buitenland, waaronder een Oscaruitreiking en huwelijken in Saoedi-Arabië. Daarnaast heeft hij zijn medewerking verleend aan de bloemdecoraties voor het huwelijk van Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima. Kortom, een veelgevraagd bloemschikker die het nodige in zijn mars heeft. Bezoekers kunnen zich laten verassen door de creaties die hij die avond speciaal voor hen gaat maken, bloembollen zullen hierin zeker een rol spelen. Een drietal stukken worden aan het einde van de avond verloot. Hiervoor kunnen bij de entree lootje gekocht worden. Entree voor niet-leden bedraagt €2,-.

Omdat er maar een beperkt aantal stoelen is, kunnen geïnteresseerden zich aanmelden per mail, info@driebergen.groei.nl, onder vermelding van 'deelname bloemschikdemonstratie' of na 18.00 uur bellen met 516458.

De avond wordt gehouden in De Kapel, Alfred Tepepad 1 te Driebergen. De zaal gaat open om 19.15 uur en de demonstratie begint om 19.45 uur.

advertentie
advertentie