Zonder zorgen op vakantie

30 januari 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN/DOORN - Prinsheerlijk op vakantie, wie wil dat nu niet? Waar voor velen de mogelijkheden om op vakantie te gaan legio zijn, zijn er groepen voor wie dit niet geldt, bijvoorbeeld omdat de financiële middelen het niet toelaten of omdat er meer of minder ernstige lichamelijke beperkingen zijn.

Voor deze groep wordt deze zomer in het Roosevelthuis weer een vakantie georganiseerd door de Projectgroep 'Prinsheerlijk'. Het Roosevelthuis ligt tussen Driebergen en Doorn en is een groepshotel met alle faciliteiten die nodig zijn om gasten met een lichamelijke beperking een fijne vakantie te bezorgen. De aanwezige medische staf is volledig toegerust, om bij eventuele medische problemen adequate zorg te verlenen. Verder zijn er evenveel vrijwilligers als gasten, zodat iedereen zorg en aandacht op maat kan krijgen.

De week vindt plaats van 29 juni tot 6 juli 2013. Er is nog plaats voor gasten en vrijwilligers. Bellen of mailen kan met Ida van Duuren-van Oene via tel. 0343-515793 of idavanduuren@gmail.com.

advertentie
advertentie